Vákuumtasak nagykereskedelem

Tisztelt Partnereink!

A járványügyi helyzet miatt kérjük, hogy megrendeléseiket webshopunkban, emailben vagy telefonon legyenek szívesek leadni, és kérjenek kiszállítást. Egyúttal tájékoztatjuk, hogy rendelésfelvétel hétköznapokon 8.00-14.00 óra között lehetséges. A futárszolgálat naponta egyszer tőlünk elkülönített helyről viszi el a csomagokat 12 órakor. Köszönjük együttműködésüket!
FONTOS
Multicurrency module not enabled!

VÁKUUMTASAK TRANSZPARENS 1000 db -40-+121 oC -ON STERILIZÁLHATÓ 15X20cm

26 100 Ft + ÁFA

Sous-Vide céljára csak speciális, többrétegű műanyag zacskó használható, amelynek a belső rétege megfelel az élelmiszer-higiéniai előírásoknak, a külső rétege pedig ellenáll a víznek, gőznek és meghatározott értékig a hőmérsékletnek. A középső rétegek pedig a zacskó mechanikai szilárdságát biztosítják. A Sous-Vide Chef hazai gyártású vákuumfóliák mentesek bármilyen más műanyagokban gyakran megtalálható káros anyagoktól. Az élelmiszer biztonság nagyon fontos a számunkra. Minden tasakunk Biszfenol-A-mentes, ólommentes, polietilén-mentes és fitalát-mentes.Mi komolyan vesszük az élelmiszerbiztonságot! Minőségi tanúsítványt és mikrobiológiai laborvizsgálati igazolást biztosítunk tasakjainkhoz!

A vákuumtechnológia nem csak a Sous-Vide részeként alkalmazható, hanem önállóan marinálásra, pácolásra, érlelésre, regenerálásra, valamint tárolási célokra is nélkülözhetetlen eszköz. Jelentősen megnöveli a készételek, valamint a friss alapanyagok tárolási időhatárait. Az alábbiakban táblázatban rögzítjük a vákuumcsomagolt termékek tárolási paramétereit.

Komplett csomagolásrendszereket (elsődleges és másodlagos csomagolóanyagokat) szállítunk a címkétől a fólián át a karton csomagolásig baromfi, víziszárnyas, sertés, marha, birka, kecske, vadhús, édesvízi- és tengeri hal, tenger gyümölcsei, sajt és tejtermékek, zöldség és gyümölcscsomagolására, kiemelkedő minőségű színnyomtatás lehetőségével.

Cégünk sous vide légcsatornás tasak, vákuumtasak, vákuumfólia, főzhető tasak, aromazáró csomagolás kis- és nagykereskedelmével is foglalkozik.