Natúr vákuumtasakok
kamrás vákuumcsomagoló gépekhez
PA/PE 70 Mikronos vákuum tasakok
Klasszikus vákuum tasakok tároláshoz.
70 mikronos 7 rétegű koextrudált alapanyagból készült vákuum tasakok, amely aromazáró tulajdonságának köszönhetően tökéletesen alkalmas vákuumcsomagoláshoz, valamint rövidebb ideig tartó tartósításnál védőgázas csomagoláshoz is.
A vákuumcsomagolás lehetővé teszi az élelmiszerek tartósítását hozzáadott adalékanyagok és tartósítószer nélkül. Amennyiben a terméket a vákuum összenyomja, és ez problémás úgy a tasakba a vákuumozás után védőgáz is fecskendezhető, így a termék megőrzi a formáját, ugyanakkor biztosítva van az oxigénmentes környezet is.
A tasak három oldalt hegesztett , ezért fektetve kínált termékekhez érdemes választani tárolásra.
Élelmiszer vákuumcsomagolására, hosszú ideig történő tárolására javasolt.

PA/PE 70 Mikronos MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEK

PA/PE 90 Mikronos, Sous-Vide főzhető vákuum tasakok
Sous-Vide céljára csak speciális, többrétegű műanyag zacskó használható, amelynek a belső rétege megfelel az élelmiszer-higiéniai előírásoknak, a külső rétege pedig ellenáll a víznek, gőznek és meghatározott értékig a hőmérsékletnek. A középső rétegek pedig a zacskó mechanikai szilárdságát biztosítják. Rendszerint a teljes termékkörünkön, akkreditált laboratóriumokban végezzük el a kioldódási vizsgálatokat, de mivel a kioldódás függ a valódi körülményektől és tárolástól is, így a csomagolásnak biztosítania kell a csomagolóanyag megfelelőségét a kioldódási határértékeknek megfelelő gyakorlati körülmények között.
A felhasználó is felelős annak ellenőrzéséért, hogy a vákuumfólia anyaga biztosan alkalmazható-e a vákuumcsomagolási folyamatokhoz és a sous vide hőkezeléshez. Így technikai próbák alkalmazását javasoljuk a méreganyag lebomlásokhoz. Élelmiszer típus vagy típusok, amelyekkel érintkezésbe kerülhetnek: A vákuumfólia használható a száraz, vizes, savas és zsíros élelmiszerekhez alacsony (sous vide ) hőmérsékleteken alkalmazva.
A 90 mycronos Pa/Pe vákuumtasakokat csak rövidebb ideig tartó sous vide alkalmazáshoz javasoljuk, halak, csirke, pulykamell, kacsamell, sertés puha húsok, marha és vad puha húsok 2-3 órás sous vide hőkezelésére! Hosszabb ideig tartó főzéshez, vagy magas hőmérsékleten történő hőkezelésekhez, például vákuum alatti konfitáláshoz, blansírozásra, és sterilizáláséhoz kérjük használja speciális, kifejezetten a fenti eljárásokhoz, és technológiákhoz kifejlesztett Sous-Vide Chef tasakokat -40 – +121 fok közötti hőtűréssel.

PA/PE 90 Mikronos Sous-vide Főzhető vákuumtasak MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEK
Leírás
Speciális fagyasztható-forrázható Sous-Vide tasakunkat megtalálja webáruházunkban:
https://vakumtasak.hu/sterilizalhato-sous-vide-chef-tasakok/
A fenti árak nettó árak és a környezetvédelmi termékdíj összegét már tartalmazzák!
Minden tasakunkra HACCP –hez megfelelőségi labornyilatkozatot biztosítunk kioldódási értékekkel, reakció ecetsavra és desztillált vízre, valamint élelmiszerekkel történő érintkezésre.
Minden szállítmányhoz minőségi tanúsítványt biztosítunk, a kettő együtt érvényes hatósági ellenőrzés esetén mindezek igazolására.
Minimális rendelés: 1000 db/méret
Szállítási határidő
A raktáron levő vákuumtasakok szállítási határideje 1-3 munkanap.
Egyedi, vagy nem raktározott méretek esetén előrendelés után a szállítási határidő 15 munkanap.


nettó 100.000-Ft-tól díjmentes kiszállítás.