Vákuumtasak nagykereskedelem

Tisztelt Partnereink!

A járványügyi helyzet miatt kérjük, hogy megrendeléseiket webshopunkban, emailben vagy telefonon legyenek szívesek leadni, és kérjenek kiszállítást. Egyúttal tájékoztatjuk, hogy rendelésfelvétel hétköznapokon 8.00-14.00 óra között lehetséges. A futárszolgálat naponta egyszer tőlünk elkülönített helyről viszi el a csomagokat 12 órakor. Köszönjük együttműködésüket!
FONTOS
Multicurrency module not enabled!

Különleges vákuumtasakok, vákuumfóliák

A vákuumtasak többrétegű, élelmiszerrel közvetlen érintkezésre alkalmas, poliamid és polietilén fóliából készül, amelyet 2, vagy 3 oldalon, széles hegesztőpofával sütnek össze a tökéletes zárásért.

 Az ilyen típusú szerkezet jó fizikai és kémiai ellenálló képességgel rendelkezik, ezért alkalmas aroma-, fény- és vákuumzárásra is.

Alapanyaga egy koextrudált három rétegű PA/PE fólia, mely speciálisan tasak gyártásra lett kifejlesztve. Jellemző tulajdonságaik a jó zárási képesség, amely jelentősen megnöveli a termék szavatossági idejét. Jó átszúrási ellenálló képesség, magas fényű, víztiszta. Nagyon jól hegeszthető és szín nyomtatható 8 színnel, felületi vagy rétegek közötti nyomtatással.

Körhegesztett kivitel többnyire natúr színben, de anyagában színezett kék, fehér és fekete is lehet. Kedvelt kiviteli forma az egyik oldalán natúr, a másikon színezett vagy papír esetleg arany/ezüst.

A variációk sora szinte végtelen. 

A körhegesztett tasakok között nem csak közepes, hanem magas zárású un. védőgázos típus is megtalálható, de főzhető és sterilizálható tasakok szintén. Felhasználóbarát megoldással szolgál a könnyebb felbontás érdekében az oldalhasíték, de ma már a simítózáras, talpas és Doy-pack tasakok is elterjedtek.

Vastagságuk az 50 mikrontól egészen a 200 mikronig terjedhet.

Felhasználási területek: az élelmiszeripari termékek teljes skálája.

Vákuumcsomagolás
Kamrás vákuumgép és vákuumfólia

Tökéletesek olyan vállalkozások számára, amelyek a fenntarthatóságot és az élelmiszer-biztonságot helyezik előtérbe. Válassza komposztálható zsákjainkat és vigyázzon a környezetre!

Lebomló, így komposztálható, élelmiszer-biztonsági feltételeknek megfelelő vákuumtasak, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy ellenálljon a sous vide főzés hőmérsékletének, de bármilyen étel tárolására is használható. Ezek a vákuumtasakok akár 85°C-os hőmérsékletet is kibírnak 12 órán keresztül míg más tasakok megduzzadnak és szétválnak.

Komposztálható 80 mikronos kamrás vákuumtasakjaink világszerte elismert tanúsítványokkal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy ügyfeleink teljes mértékben megbízhassanak az egyes tasakok fenntarthatósági jellemzőiben.

 

BiosBag KOMPOSZTÁLHATÓ vákuumtasakok sous-vide főzéshez

 

Lebomló, így komposztálható, élelmiszer-biztonsági feltételeknek megfelelő vákuumtasak, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy ellenálljon a sous vide főzés hőmérsékletének, de bármilyen étel tárolására is használható. Ezek a vákuumtasakok akár 85°C-os hőmérsékletet is kibírnak 12 órán keresztül (80 mikron), míg más tasakok megduzzadnak és szétválnak.

Komposztálható 80 mikronos kamrás vákuumtasakok a világszerte elismert tanúsítványokkal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy ügyfeleink teljes mértékben megbízhassanak az egyes tasakok fenntarthatósági jellemzőiben.

Új komposztálható zacskóink fenntartható megoldást jelentenek élelmiszer-csomagolási igényeire. Ökológiai PLA + PBAT anyagokból készültek, és akár 22 órán keresztül ellenállnak a -30°C és +90°C közötti hőmérsékletnek. Ezek a tartós, vízálló zacskók könnyen lezárhatók, és ideálisak tárolásra, szállításra és akár rövid főzési időre is.

Üzemi hőmérséklet: -30°C/+90 (22h max) °C

A ReLife zsákok az első és egyetlen teljesen újrahasznosítható vákuumzsákok . Olyan anyagokból készülnek, amelyek lehetővé teszik a PET-be történő ártalmatlanításukat, ugyanakkor alkalmasak tárolásra és rövid vákuumfőzésre is. 

Ennek a termékcsaládnak az az előnye, hogy élelmiszerek tartósítására és vákuum alatti, alacsony hőmérsékletű főzésére is alkalmasak, az ajánlott idő- és hőmérsékleti értékek betartásával. 

Ez azt jelenti, hogy egyetlen zacskóval több lépést lehet végrehajtani az élelmiszerek fertőtlenítésének és tartósításának ciklusában, drasztikusan csökkentve a felhasznált csomagolóanyagok mennyiségét, mindig tiszteletben tartva és fenntartva az élelmiszerbiztonságot és az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságait. összetétel: PP/EVOH/PE

A fémgőzölt tasakokat kamrás vákuum-csomagológépekhez javasolt akiknek az aromazárás mellett, a fényvédő tulajdonság is szükséges a termék csomagolásánál. 

A tasakokat ezüst/ezüst, arany/ezüst formában kerül gyártásra. 

Lehetőség van olyan tasak gyártására is, amelynek egyik oldala fémgőzölt fóliából, a másik oldala pedig transzparens fóliából készül, így biztosítva a terméknek rendkívül előnyös megjelenését. Ezek a vákuumcsomagolások élelmiszerbiztonsági polietilénből készülnek. Átlátszó, ezüst és vagy aranyfóliát használunk. 

A csomagolás formátuma szélességében 100 és 600 mm közötti, hosszúságban 170 és 750 mm közötti, valamint vastagságában 70 vagy 90 μ változhat.

A fekete-transzparens színű, kamrás vákuumgéppel használható vákuumtasakok tökéletesek a vákuumcsomagoláshoz és a termék kereskedelmi környezetben történő bemutatásához. Ezek a és átlátszó vákuumtasakok folyamatosan pozitív, megbízható hegesztést és optimális frissességet biztosítanak. 

A polyamid/polietilén átszúrásálló fekete vákuum tasakok megvédik az élelmiszert a fagyasztóban a fagy égésétől és a kiszáradástól, így akár 5-ször tovább frissen tartják az élelmiszert. A BPA-mentes és az FDA által jóváhagyott vákuumtasakok mérethűek, és fagyaszthatók, hűthetők, vagy sous vide főzhetők . 

Az átlátszó, magasfényű előlap gondoskodik arról, hogy a vákuumcsomagolt alapanyagok jól láthatóak legyenek a tasakon keresztül, míg a fekete hátoldal kiemeli a terméket, ha polcon vagy hentespultba teszik ki őket.

Világos húsokhoz ajánljuk elsősorban, de a vörös húsok is bitang jól mutatnak benne. A kék színű vákuumtasakok friss halak, tengeri és édesvízi termékek csomagolásához javasoltak Fekete, fehér, vagy kék / Áttetsző vákuumtasak kamrás gépekhez

Anyaga: PA/PE (Polyamid / Polyethylen) 20/70, vastagsága 90µ

Hőtűrése -25°C/+70(max2h)°C

A kevésbé vákuumozható, illetve tálcás termékek esetén védőgáz használata terjedt el. Az eljárás során az oxigént speciális élelmiszeripari védőgázzal helyettesítik, amely lassítja az oxidációs folyamatokat. Az ilyen típusú felhasználásra védőgázas réteggel ellátott vákuumtasak és fólia használata szükséges.

A nehezen vákuumozható, puha és sérülékeny termékek esetén védőgáz használata terjedt el. Az eljárás során az oxigént speciális élelmiszeripari védőgázzal helyettesítik, amely lassítja az oxidációs folyamatokat. Az ilyen típusú felhasználásra védőgáz megtartására alkalmas réteggel ellátott vákuumtasak és fedőfólia használata szükséges.

A magas zárású fóliák EVOH záró réteget tartalmaznak, ami biztosítja a hosszabb termékszavatosságot valamint a védőgázzal való tölthetőséget is. A technológiának köszönhetően kiváló formázhatóság jellemzi alacsonyabb hőmérsékleten is a fóliákat. Átszúrásnak is ellenálló képesség a fólia formázását követően a kritikus részeken is /pl. sarkoknál/ A fóliák kiváló hegesztési tulajdonságokkal bírnak, még olyan esetben is, amikor különböző szennyeződések, pl. húsnedv, zsíradék kerülnek a hegesztési felületre. 

A fóliák szélességi méreteit a megrendelő kívánsága szerint szabható méretre, míg a vastagsága általában 60 mq-tól 90mq-ig terjed a felhasználási terület igényéhez igazodva. Védőgázas csomagolásra javasolt a friss hús, halak, száraz árú, sajtféleségek, zöldségek, aszalt gyümölcsök stb, illetve minden olyan termék, ami az oxigén jelenlétében romlásnak indulnána, de a normál vákuummal való összepréselése nem megoldható csomagolási mód.

Vákuumozható, főzhető habzsákok

A vákuumozható/főzhető habzsákok javasolt felhasználási területe az éttermi szervizben a pürék, krémek melegen tartása, vagy melegítése.

Anyaga PA/PE 90mq transzparens, főzhető, vákuumozható habzsák
Mérete: 300×500 mm (perforált, 2 db-os ív)
Kiváló vákuumtartás és hőlágyulás rezisztencia jellemzi
9 réteg, 90 μm vastagság, gyors hőáteresztő képesség
Maximális hőtűrés 70 fok
-18 fokig jól fagyasztható


Szín: Kék és áttetsző vegyesen 50-50 db (25-25 ív)

Magyarország egyik dinamikusan fejlődő kis és nagykereskedője a Gasztronauta kft, akik sok éves gyakorlati tapasztalattal, 30 év a vákuumcsomagolásban és 15 év a vákuumcsomagoló gép és vákuumfólia kiskereskedelemben és vákuumtasak nagykereskedelemben. Jelenleg főként Magyarországon forgalmaznak vákuumfóliákat, de néhány éve már 3 szomszédos országba exportálnak vákuumzsákokat, különösen a Magyarlakta területeken. Ügyfeleink elsősorban éttermek, Sous- Vide üzemek, kiskereskedelmi láncok, hús- és halfeldolgozó cégek, tejipari vállalatok, gazdálkodók, helyi és nemzetközi forgalmazók, de a lakossági felhasználók is egyre erősebben jelen vannak a csomagolóanyagok vásárlása terén. Természtesen a legnagyobb hangsúlyt a főzhető vákuumfóliákra fektetik, hiszen az éttermek és Sous-Vide üzemek jelentős része használja főzhető speciális sterilizálható tasakjaikat a Sous-Vide eljáráshoz és egyre inkább a háztartási felhasználása is.

A Gasztronauta Kft. nyitott az otthoni minimális mennyiségi igények kielégítésére webáruházain keresztül, de nagy felhasználói és viszonteladói partnerei raklapos igényeire is azonnal tudnak reagálni saját raktárkészletről.

www.vakumtasak.hu