Vákuumtasak nagykereskedelem

Tisztelt Partnereink!

A járványügyi helyzet miatt kérjük, hogy megrendeléseiket webshopunkban, emailben vagy telefonon legyenek szívesek leadni, és kérjenek kiszállítást. Egyúttal tájékoztatjuk, hogy rendelésfelvétel hétköznapokon 8.00-14.00 óra között lehetséges. A futárszolgálat naponta egyszer tőlünk elkülönített helyről viszi el a csomagokat 12 órakor. Köszönjük együttműködésüket!
FONTOS
Multicurrency module not enabled!

A vákuumozásról

Különleges vákuumfóliák

Különleges vákuumtasakok, vákuumfóliák

A vákuumtasak többrétegű, élelmiszerrel közvetlen érintkezésre alkalmas, poliamid és polietilén fóliából készül, amelyet 2, vagy 3 oldalon, széles hegesztőpofával sütnek össze a tökéletes zárásért.

Minőségi vákuumcsomagolás

Minőség és innováció   Nagy figyelmet fordítunk a vákuumcsomagolás minőségére, ezért a vákuumfólia gyártása során kizárólag bevizsgált és tanúsított európai gyártók alapanyagait használjuk fel.

vákuumzsákok

A vákuumfólia

Ha kíváncsi arra, vajon a vákuumfólia hasznos-e az életében, íme néhány előny a vákuumfólia használók számára: A vákuumfóliákkal időt spórolnak meg. Vákuumcsomagolja le vákuumgép segítségével a kiadagolt élelmiszereket, és élelmi alapanyagokat, vagy akár