Vákuumtasak nagykereskedelem

Tisztelt Partnereink!

A járványügyi helyzet miatt kérjük, hogy megrendeléseiket webshopunkban, emailben vagy telefonon legyenek szívesek leadni, és kérjenek kiszállítást. Egyúttal tájékoztatjuk, hogy rendelésfelvétel hétköznapokon 8.00-14.00 óra között lehetséges. A futárszolgálat naponta egyszer tőlünk elkülönített helyről viszi el a csomagokat 12 órakor. Köszönjük együttműködésüket!
FONTOS
Multicurrency module not enabled!

A vákuumfólia

Ha kíváncsi arra, vajon a vákuumfólia hasznos-e az életében, íme néhány előny a vákuumfólia használók számára:

A vákuumfóliákkal időt spórolnak meg. Vákuumcsomagolja le vákuumgép segítségével a kiadagolt élelmiszereket, és élelmi alapanyagokat, vagy akár az édességeket, és  a zöldségek egyes fajtáit, és fagyassza le, vagy tárolja hosszú időn keresztül vákuumfóliába csomagolva. Ha elérkezik az étkezés ideje, csak vegye elő a szükséges vákuumfóliába csomagolt adagokat, melegítse fel ha szükséges és kész. A vákuumfólia mindemellett pénzt takarít meg.

A húsok nagyobb tételben történő vásárlása, majd kisebb adagokra porciózása és vákuumcsomagolása lehetővé teszi, hogy akár 6 hónapig is fagyasztva legyen a friss hús a vákumfóliában. Hűtőszekrényben tárolva 7-10 napig is megőrzi szavatosságát anélkül hogy lefagyasztaná. Ehhez a legjobb minőségű Sous-Vide Chef vákuumfóliák szükségesek. 

Ez hihetetlen költségmegtakarításhoz vezet, ahelyett, hogy a húst minden étkezés előtt megvásárolná a húsboltból.

A vákuumfóliák tartósítják az ételt. A vákuumfóliák megőrzik az étel minőségét, és frissességét, megakadályozva a penészgombák vagy a baktériumok szaporodását.

A vákuumfólia az oxigént szívja el az ételektől, ezáltal megállítja az oxidációs folyamatot. A penészgombák és az egyes romlást okozó baktériumok nem szaporodhatnak oxigén nélkül. A vákuumfólia hegesztése védi az élelmiszereket, a vákuumfólia megvédi az ételeket a kiszáradástól és a fagytól. A fagyás akkor következik be, amikor víz kerül az ételébe.

A vákuumzsák megakadályozza, hogy ételei érintkezzenek a levegővel, így a nedvesség nem tud elpárologni.

A vákuumfólia meghosszabbítja az szavatosságot. Ételének eltarthatósága jelentősen meghosszabbodik, ha vákuumfóliába teszi őket. Az élelmiszerek vákuumfóliázásával 3-5-ször hosszabb ideig tarthatók meg, mint a műanyag edényekben vagy egyszerű zacskókban tárolt ételek. Az élelmiszer pontos szavatossági időtartama a vákuumfóliában attól függően változik, hogy hűtőszekrényben, fagyasztóban vagy hűtőkamrában tárolja-e.

A vákuumban lezárt fagyasztott élelmiszerek átlagosan 2-3 évig tarthatók el, míg egyéb esetekben átlagosan csak 6-12 hónapi. A legtöbb vákuumfóliázott élelmiszer 1-2 hétig tárolható a hűtőszekrényben, ami sokkal hosszabb, mint a tipikus 1-3 napos szavatosság vákuumcsomagolás nélkül, ha hagyományosan hűtőszekrényben tárolják.

A vákuumfólia hatékony, rendezett tárolást tesz lehetővé.

A vákuumfóliázott ételek kevesebb helyet foglalnak el a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban, és lehetővé teszik, hogy könnyen láthassa a benne tárolt ételeket.

A vákuumfólia ráadásul légmentesen zárja az ételt, megakadályozva, hogy a fagyasztás által okozott jégkristályok kialakuljanak az alapanyagokon. A vákuumfólia hosszabb ideig megtartja az étel nedvességét is, illetve lehetővé teszi, hogy a friss ételek ízletesek maradjanak a későbbi elfogyasztás esetén is egy hosszabb tárolás után. A vákuumfóliába csomagolt ételek mindemellett sokkal jobb ízűek.

A vákuumfólia megtartja az étel nedvességét és ízét. Észre fogja venni az íz és állagbeli minőségi különbséget. Vákuumfóliában biztonságban tudhatja élelmiszereit.

A vákuumfólia eltávolítja az oxigén nagy részét, megakadályozva az oxigén által kiváltott kémiai reakciókat, amelyek elrontják az ételt. Megakadályozza a baktériumok szaporodását is, amelyek megromolhatnak az élelmiszerekben. Webáruházunkban magas minőségű transzparens és légcsatornás vákuumfóliát találhat majd méghozzá többféle vastagságban és széles méretválasztékban.