Vákuumtasak nagykereskedelem

Tisztelt Partnereink!

A járványügyi helyzet miatt kérjük, hogy megrendeléseiket webshopunkban, emailben vagy telefonon legyenek szívesek leadni, és kérjenek kiszállítást. Egyúttal tájékoztatjuk, hogy rendelésfelvétel hétköznapokon 8.00-14.00 óra között lehetséges. A futárszolgálat naponta egyszer tőlünk elkülönített helyről viszi el a csomagokat 12 órakor. Köszönjük együttműködésüket!
FONTOS
Multicurrency module not enabled!

Minőségi vákuumcsomagolás

Minőség és innováció

 

Nagy figyelmet fordítunk a vákuumcsomagolás minőségére, ezért a vákuumfólia gyártása során kizárólag bevizsgált és tanúsított európai gyártók alapanyagait használjuk fel.

Minőségi vákuumcsomagolás

Ügyfeleink számára a minőségi vákuumcsomagolás biztosítása érdekében minden évben elvégezzük a szükséges laboratóriumi vizsgálatokat, valamint felülvizsgáljuk és fejlesztjük a gyártási folyamatokat. A minőségellenőrzés segít abban, hogy csak minőségi termékek kerüljenek a piacra.

Gyártónk teljes felelősséget vállal a stabilitásért és a fenntarthatóságért, ezért mi is elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem fenntartása, a CO2-kibocsátásra gyakorolt ​​hatás csökkentése és a globális klímajavító kezdeményezésekhez való hozzájárulás mellett.  A folyamatok menedzselése, mérése és fejlesztése az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 szabványok követelményeinek megfelelően történik.

A gyártás minőségét nemzetközi szövetségek által kiadott tanúsítványok is igazolják, amelyek biztosítják, hogy a csomagolás megfelel az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagokra vonatkozó összes legmagasabb európai követelménynek.

Jelenleg 6 gyártósoron készülnek az Önök vákuumcsomagoló anyagai.

vákuumzsákok

2019 tavaszán gyártónk új berendezésekkel bővítette a gyártóbázist a vákuumzsákok gyártásához. Az új berendezést nagyobb hatékonyság és megbízható minőségi nyomkövető rendszer jellemzi.

Ennek a berendezésnek köszönhetően nagyméretű zsákokat is tudunk gyártatni – akár 1200 mm széles és akár 3000 mm hosszú. A szélesebb vákuumzsákok fogyasztási cikkek, háztartási

cikkek, ruhák, élelmiszerek vagy folyadékok szállítására, tárolására alkalmasak.

Helyes Gyártási Gyakorlat (GGP) UAB megerősíti, hogy műanyag csomagolást, műanyag termékeket gyárt áruk csomagolásához: csomagolózacskókat, eldobható tartályokat, amelyek élelmiszerrel való érintkezés, az Európai Parlament és a Tanács 2023/2006/EK rendelete, a HN 16: 2011 higiéniai szabványok és az “Élelmiszerrel érintkezésbe kerülő anyagok és termékek helyes gyártási gyakorlatára vonatkozó szabályok” Packers Association, 2007) követelményeinek. A GGP minőségbiztosítási rendszer célja, hogy biztosítsa a termékminőséget befolyásoló tényezők ellenőrzését, és az ilyen ellenőrzés célja a minőség negatív aspektusainak csökkentése, kiküszöbölése és megelőzése.

Vákuumzacskók

vákuumzacskó

Magyarország egyik legnagyobb vákuumzacskó kis és nagykereskedői vagyunk, sok éves gyakorlati tapasztalattal, 30 év  a vákuumcsomagolásban és 10 év a vákuumcsomagoló gép és vákuumfólia kiskereskedelemben és vákuumtasak nagykereskedelemben.  Jelenleg főként Magyarországon forgalmazunk vákuumfóliákat, de néhány éve már 3 szomszédos országba exportálunk vákuumzsákokat. Különösen a Magyarlakta területeken. Ügyfeleink elsősorban lakossági felhasználók, éttermek, Sous- Vide üzemek, kiskereskedelmi láncok, hús- és halfeldolgozó cégek, tejipari vállalatok, gazdálkodók, helyi és nemzetközi forgalmazók.

Minden évben új berendezésekbe fektetünk be, növeljük a kapacitásunkat, és a raktárkészletet, hogy ügyfeleink számára biztosíthassuk a vákuumzacskók magas minőségét és a megrendelések gyors végrehajtását.

„Normpack” egyesületi tanúsítvány

Minden csomagot a „Normpack” egyesületi tanúsítvány igazol, amely biztosítja, hogy az általunk kínált termékek megfelelnek az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagokra vonatkozó összes legmagasabb európai követelménynek.

Széles választék

Különféle vastagságú, méretű és különböző szerkezetű vákuumfóliát https://vakumtasak.hu/ gyártunk – átlátszó, fémes, flexonyomtatással, valamint főzéshez, fagyasztáshoz, sütéshez. A zacskók lehetnek koextrudálhatók (PA/PE, PA/EVOH/PE) vagy lamináltak (PET+PE, OPA+PE, PET+PE/EVOH/PE, OPP+PE stb.), közepesen vagy magasan is. gát az igényektől és a csomagolt terméktől függően.

Az egyik fő előnye, hogy vákuumzsákjaink 9 rétegű PA/PE fóliából készülnek. A szerkezetben található kettős PA (poliamid) rétegnek köszönhetően a zacskók erősebbek, nagyobb védelmet nyújtanak, a csomagolt termékek tovább frissek maradnak, nem veszítenek minőségükből és megjelenésükből.

Ezenkívül a film összetételében egyedülálló adalékot tartalmaz – metallocén-polietilén mPE-t. Ennek az adaléknak köszönhetően a vákuumtasakok még nehéz körülmények között, só, ecet vagy zsír hatására is tökéletesen záródnak, ami különösen fontos hús- vagy haltermékek csomagolásánál.

Természtesen a legnagyobb hangsúlyt a főzhető vákuumfóliákra fektetjük, hiszen az éttermek jelentős része használja főzhető tasakjainkat a Sous-Vide eljáráshoz.

Fontos még, hogy élelmiszeripari gyártó üzemek, kiknek nagyon fontos a vákuumtasakok biztonsági adatlapja és a méreganyag kioldódás teljes kizárása laborvizsgálati eredményekkel és az egyedi, makuláltan minőség. Ők kizárólag a sterilizálható, egyedi Sous-Vide pecséttel ellátott 9 rétegű vákuumfóliából gyártott sterilizáló vákuumtasakot  https://vakumtasak.hu/sterilizalhato-sous-vide-chef-tasakok/ használják

Átlátszó, speciális logóval felszerelve, amely jelzi a használatát, lehetővé teszi, hogy azonnal megkülönböztesse őket más típusú vákuumtasakoktól. Szilárd, puha és folyékony alapanyagok alacsony hőmérsékleten történő főzésére alkalmasak. Kivételes eredményeket garantálnak minimális vastagságuknak és magas hő- és szúrásállóságuknak köszönhetően.

Üzemi hőmérséklet: -40°C/+121°C

Légcsatornás vákuumzacskó

Olyan légcsatornás zacskókat szállítunk, amelyek kifejezetten egyszerűbb háztartási gépekhez lettek adaptálva, így gyakran használják gyorséttermekben, kávézókban. A zacskók speciális dombornyomott felülettel rendelkeznek, melynek köszönhetően az oxigén könnyebben kinyerhető a vákuumfóliázható tasakból

Miért válassza a vákuumfóliát?

  • Rendkívül átlátszó és erős.
  • Magas oxigén- és vízpárazáró.
  • Magas szag- és aromagát.
  • Kiváló hegeszthetőség még nehéz körülmények között is.
  • A vákumtasak további funkciókkal is rendelkezhet – egy bevágás a könnyű kinyitáshoz, egy “cipzár” az ismételt kinyitáshoz, egy “euro” lyuk a táska felakasztásához, de akár egy szellőzőnyílás.

 


Köszönjük megtisztelő érdeklődését vákuumtasakjaink iránt!

Kiváló minőségű vákuumtasakjaink rendelkeznek minden dokumentációval amire a HACCP-hez szükség lehet:

Kioldódási igazolás, mikrobiológiai kimutatás, specifikációk, tanúsítványok, minőségi bizonyítványok.

A tasakokról bővebben oldalainkon olvashat információkat, méreteket és árakat.

Az ár tartalmazza a környezetvédelmi termékdíjat és a szállítási díjat!

 

Nagyker: www.vakumtasak.hu

Kisker: KISKERESKEDELEM

Akciós méretek: AKCIÓS TASAKOK

Egyedi méreteket nagyobb tételekben gyártunk. Erre kérem hogy kérjen egyedi ajánlatot. info@gasztronautakft.hu email címen.

 

Megrendelés:

Webáruházakban 0-24

Emailben 0-24  rendeles@vakumtasak.hu

Telefonon H-Cs 8:00-16:00 +3630 8857535