Vákuumtasak nagykereskedelem

Tisztelt Partnereink!

A járványügyi helyzet miatt kérjük, hogy megrendeléseiket webshopunkban, emailben vagy telefonon legyenek szívesek leadni, és kérjenek kiszállítást. Egyúttal tájékoztatjuk, hogy rendelésfelvétel hétköznapokon 8.00-14.00 óra között lehetséges. A futárszolgálat naponta egyszer tőlünk elkülönített helyről viszi el a csomagokat 12 órakor. Köszönjük együttműködésüket!
FONTOS
Multicurrency module not enabled!

ReLife vákuumtasakok

ReLife vákuumtasakok az első és egyetlen teljesen újrahasznosítható vákuumzsákok. Olyan anyagokból készülnek, amelyek lehetővé teszik a PET-be történő ártalmatlanításukat, ugyanakkor alkalmasak tárolásra és rövid vákuumfőzésre is.

Ennek a termékcsaládnak az az előnye, hogy élelmiszerek tartósítására és vákuum alatti, alacsony hőmérsékletű főzésére is alkalmasak, az ajánlott idő- és hőmérsékleti értékek betartásával. Ez azt jelenti, hogy egyetlen zacskóval több lépést lehet végrehajtani az élelmiszerek fertőtlenítésének és tartósításának ciklusában, drasztikusan csökkentve a felhasznált csomagolóanyagok mennyiségét, mindig tiszteletben tartva és fenntartva az élelmiszerbiztonságot és az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságait. összetétel: PP/EVOH/PE

Az új ReLife vákuumzacskók olyan különleges összetételűek, amelyek lehetővé teszik a műanyag hulladékkal való újrahasznosításukat. Mind élelmiszerek tartósítására, mind rövid főzési időre alkalmasak.

Használati hőmérséklet tartomány: -25°C/+100 (max. 1 óra) °C