Vákuumtasak nagykereskedelem

Tisztelt Partnereink!

A járványügyi helyzet miatt kérjük, hogy megrendeléseiket webshopunkban, emailben vagy telefonon legyenek szívesek leadni, és kérjenek kiszállítást. Egyúttal tájékoztatjuk, hogy rendelésfelvétel hétköznapokon 8.00-14.00 óra között lehetséges. A futárszolgálat naponta egyszer tőlünk elkülönített helyről viszi el a csomagokat 12 órakor. Köszönjük együttműködésüket!
FONTOS
Multicurrency module not enabled!
Sale!

PA/PE Transzparens, Sous-Vide főzhető vákuum tasakok

Sous-Vide céljára csak speciális, többrétegű műanyag zacskó használható, amelynek a belső rétege megfelel az élelmiszer-higiéniai előírásoknak, a külső rétege pedig ellenáll a víznek, gőznek és meghatározott értékig a hőmérsékletnek. A középső rétegek pedig a zacskó mechanikai szilárdságát biztosítják. Rendszerint a teljes termékkörünkön, akkreditált laboratóriumokban végeztetjük el a kioldódási vizsgálatokat, de mivel a kioldódás függ a valódi körülményektől és tárolástól is, így a csomagolásnak biztosítania kell a csomagolóanyag megfelelőségét a kioldódási határértékeknek megfelelő gyakorlati körülmények között.

A felhasználó is felelős annak ellenőrzéséért, hogy a vákuumfólia anyaga biztosan alkalmazható-e a vákuumcsomagolási folyamatokhoz és a sous vide hőkezeléshez. Így technikai próbák alkalmazását javasoljuk a méreganyag lebomlásokhoz. Élelmiszer típus vagy típusok, amelyekkel érintkezésbe kerülhetnek: A vákuumfólia használható a száraz, vizes, savas és zsíros élelmiszerekhez alacsony (sous vide ) hőmérsékleteken alkalmazva.

A ~80 mycronos Pa/Pe Sous-Vide vákuumtasakokat csak rövidebb ideig tartó szuvid alkalmazáshoz javasoljuk, halak, csirke, pulykamell, kacsamell, sertés puha húsok, marha és vad puha húsok sous vide hőkezelésére!

A Pa/Pe Sous-Vide tasakunk főbb jellemzői:

  • Kiváló vákuumtartás és hőlágyulás rezisztencia
  • 9 réteg,  80 μm vastagság, gyors hőáteresztő képesség
  • Maximális hőtűrés 121 fok 1 óra, 100 fok 2 óra, 70 fok 4-8 óra
  • Rövidebb ideig tartó sous-vide főzéshez javasolt
  • -18 fokig jól fagyasztható
  • Javasolt felhasználás;  rövid ideig tartó szuvidálására javasolt!
  • Minimális rendelés:1000 db/méret.

Összetétele:
20% – poliamid (PA)
80% – polietilén (PE) – közvetlenül érintkezik élelmiszerrel.

A vákuumzacskós fólia egyedülálló adalékot tartalmaz – metallocén polietilén mPE-t.
Ezzel a kiegészítéssel a vákuumzacskók még nehéz körülmények között, (só ecet vagy zsír)  jelenlétében is lezárhatók és hőkezelhetők.

Hosszabb ideig tartó főzéshez, vagy magas hőmérsékleten történő hőkezelésekhez, például vákuum alatti konfitáláshoz, blansírozásra, és sterilizáláséhoz kérjük használja speciális, kifejezetten a fenti eljárásokhoz, és technológiákhoz kifejlesztett OPA/PE Sous-Vide Chef tasakokat -40 – +121 fok közötti hőtűréssel.

https://vakumtasak.hu/sterilizalhato-sous-vide-chef-tasakok/ 

 

Original price was: 14 400 Ft.Current price is: 12 600 Ft. + ÁFA
Original price was: 16 200 Ft.Current price is: 14 800 Ft. + ÁFA
Original price was: 20 700 Ft.Current price is: 18 000 Ft. + ÁFA
Original price was: 17 100 Ft.Current price is: 15 300 Ft. + ÁFA
Original price was: 21 600 Ft.Current price is: 18 000 Ft. + ÁFA
Original price was: 27 000 Ft.Current price is: 24 300 Ft. + ÁFA
Original price was: 40 500 Ft.Current price is: 34 200 Ft. + ÁFA
Original price was: 54 000 Ft.Current price is: 46 800 Ft. + ÁFA
Original price was: 99 000 Ft.Current price is: 91 800 Ft. + ÁFA