Vákuumtasak nagykereskedelem

Tisztelt Partnereink!

A járványügyi helyzet miatt kérjük, hogy megrendeléseiket webshopunkban, emailben vagy telefonon legyenek szívesek leadni, és kérjenek kiszállítást. Egyúttal tájékoztatjuk, hogy rendelésfelvétel hétköznapokon 8.00-14.00 óra között lehetséges. A futárszolgálat naponta egyszer tőlünk elkülönített helyről viszi el a csomagokat 12 órakor. Köszönjük együttműködésüket!
FONTOS
Multicurrency module not enabled!

Védőgázas vákuumfólia

A nehezen vákuumozható, puha és sérülékeny termékek esetén védőgáz használata terjedt el. Az eljárás során az oxigént speciális élelmiszeripari védőgázzal helyettesítik, amely lassítja az oxidációs folyamatokat. Az ilyen típusú felhasználásra védőgáz megtartására alkalmas réteggel ellátott vákuumtasak és fedőfólia használata szükséges.

A magas zárású fóliák EVOH záró réteget tartalmaznak, ami biztosítja a hosszabb termékszavatosságot valamint a védőgázzal való tölthetőséget is. A technológiának köszönhetően kiváló formázhatóság jellemzi alacsonyabb hőmérsékleten is a fóliákat. Átszúrásnak is ellenálló képesség a fólia formázását követően a kritikus részeken is /pl. sarkoknál/ A fóliák kiváló hegesztési tulajdonságokkal bírnak, még olyan esetben is, amikor különböző szennyeződések, pl. húsnedv, zsíradék kerülnek a hegesztési felületre. A fóliák szélességi méreteit a megrendelő kívánsága szerint szabható méretre, míg a vastagsága általában 60 mq-tól 90mq-ig terjed a felhasználási terület igényéhez igazodva. Védőgázas csomagolásra javasolt a friss hús, halak, száraz árú, sajtféleségek, zöldségek, aszalt gyümölcsök stb, illetve minden olyan termék ami az oxigén jelenlétében romlásnak indul, de a normál vákuummal való összepréselése nem megoldható csomagolási mód.